ONS aanbod

Hierbij een overzicht van live en online workshops en trajecten die je onmiddellijk kan boeken.
Op zoek naar ons incompany aanbod?  Op zoek naar individuele coaching? Contacteer ons dan even en we zorgen voor een op maat gemaakt aanbod.

01

Workshop - Perfectionisme ombuigen naar Optimalisme

Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis van zelfvertrouwen, van vertrouwen in je eigen kunnen en zijn.  Perfectionisme staat dit vaak in de weg. 

Tijdens de workshop “Perfectionisme ombuigen naar optimalisme” leer je om stap voor stap de saboterende kenmerken van perfectionisme om te buigen.

 

  

02

Workshop - Van Denken naar daadkrachtig Doen

Persoonlijk leiderschap is enkel mogelijk met een gezonde dosis daadkracht. Weg met het oneindige denken en overdenken. Tijd voor actie!

De workshop “Van denken naar daadkrachtig doen” begeleid je in het maken van jouw keuzes, om deze dan ook verder te implementeren, stap voor stap.

Je kan deze workshop live of online in onze online Academy volgen.  Aan jou de keuze.

 

  

03

Workshop - Met zelfvertrouwen aan de slag - Start2BeYou

Persoonlijk leiderschap en zelfvertrouwen gaan hand in hand.  Het online traject van 5 weken begeleidt jou hierin.

Je leeft JOUW eigen leven. Je speelt JOUW eigen muziek. Je durft JOUW eigen stem te laten horen. Je neemt JOUW eigen plek in. Je straalt, meer en meer. En op momenten dat het tegen zit, voel je het diep geworteld vertrouwen in je dat het goed komt.

 

  

04

Workshop - Presenteren met inzicht én effect

Met meer impact én visie communiceren zal ervoor zorgen dat jij niet alleen meer mensen weet te bereiken met je verhaal, maar dit ook met veel meer vertrouwen gaat doen.

Jouw stem laten horen, ten volle achter jouw verhaal  gaan staan is wat dit traject Presenteren met inzicht én effect jou te bieden heeft.

Je zal zo vanuit je persoonlijk leiderschap impact hebben op je professioneel leiderschap.