online aanbod

Wil je nu starten?  Ons online aanbod kan je hieronder onmiddellijk boeken.
Bedrijven contacteren ons best op voorhand om een factuur op te maken.

 

01

Online traject - Perfectionisme ombuigen naar Optimalisme

Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis van zelfvertrouwen, van vertrouwen in je eigen kunnen en zijn.  Perfectionisme staat dit vaak in de weg. 

Tijdens het traject “Perfectionisme ombuigen naar optimalisme” leer je om stap voor stap de saboterende kenmerken van perfectionisme om te buigen.

 

  

02

Online traject - Van Denken naar daadkrachtig Doen

Persoonlijk leiderschap is enkel mogelijk met een gezonde dosis daadkracht. Weg met het oneindige denken en overdenken. Tijd voor actie!

Het traject “Van denken naar daadkrachtig doen” begeleid je in het maken van jouw keuzes, om deze dan ook verder te implementeren, stap voor stap.

 

  

03

Online traject - Met zelfvertrouwen aan de slag - Start2BeYou

Persoonlijk leiderschap en zelfvertrouwen gaan hand in hand.  Het online traject van 5 weken begeleidt jou hierin.

Je leeft JOUW eigen leven. Je speelt JOUW eigen muziek. Je durft JOUW eigen stem te laten horen. Je neemt JOUW eigen plek in. Je straalt, meer en meer. En op momenten dat het tegen zit, voel je het diep geworteld vertrouwen in je dat het goed komt.

 

  

04

Online traject - Presenteren met inzicht én effect

Met meer impact én visie communiceren zal ervoor zorgen dat jij niet alleen meer mensen weet te bereiken met je verhaal, maar dit ook met veel meer vertrouwen gaat doen.

Jouw stem laten horen, ten volle achter jouw verhaal  gaan staan is wat dit traject Presenteren met inzicht én effect jou te bieden heeft.

Je zal zo vanuit je persoonlijk leiderschap impact hebben op je professioneel leiderschap.


 

  

05

Online cursus - Gedachtenmanagement

Veel mensen denken dat gedachten je zomaar overkomen. En dat je weinig of niets te zeggen hebt over wat er zich in je hoofd afspeelt. Of, dat wat je denkt niets te maken heeft met dat wat je overkomt. Niets is minder waar. Want je denken speelt een alles overheersende rol in je leven en je kan het managen.

De basis van persoonlijk leiderschap en groeien zit verscholen in gedachtenmanagement. Weet wel dat het geen quick fix is, maar werk van alle dagen.

Deze online cursus geeft je de inzichten én de tools om hiermee aan de slag te gaan.


 

  

06

Online cursus - Jouw fundamenten

Wil jij de energie voelen om al je doelen waar te maken, niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn? Dan zet je best structureel, bewust en gedisciplineerd in op je fundamenten van persoonlijk leiderschap.

Deze online cursus geeft je inzichten in jouw fundamenten en geeft je een concrete tool om je blijvend te motiveren.