Wie zijn wij?

Maak kennis met ons.

Karin en Sanae hebben elkaar in 2001 ontmoet op het werk. Ondanks hun grote verschillen klikte het onmiddellijk. Hun verschillende aanpak, hun andere kijk, hun complementariteit, werd de kracht van hun vriendschap. En het was dan ook evident dat hun wegen elkaar zijn blijven kruisen.

Eind 2016 hebben ze samen InsideUp opgericht. In 2021 werd het team verder uitgebreid tot 10 enthousiaste dames.

Een bedrijf dat vertrekt van de kracht van diversiteit en van de kracht van wat er al is.

Een bedrijf dat anderen inspireert en zo bijdraagt tot het schitteren van de ogen van anderen in elk aspect van hun leven. 

 

It’s the belief in yourself that makes UP your magic

Stralend falend ons leven bepalend

Hoe falen ook stralend kan zijn weten we uit eigen ervaring. En als ex-perfectionisten was dit best een dingetje. Hoe het leven soms andere plannen met je heeft dan dat jezelf zou willen ook.

Hoe dit je sterker kan maken dan ooit ervoor klinkt cliché en is gewoon waar.

Welk verhaal moeten we ons dan vertellen? Wat is helpend? Wat is saboterend? Hoe omgaan met tegenslag? Hoe leren uit successen? Hoe blijven focussen op wat jij wilt terwijl iedereen rondom jou iets anders van je vraagt?

Deze vragen hebben ons geleid tot InsideUp.

Sanae El Guennouni

Sanae El Guennouni

Zaakvoerder - Consultant - Trainer - Coach

 

Voor Sanae is het lezen van boeken over talenten, competenties, menselijk gedrag & drijfveren een uit de hand gelopen hobby. Er bestaat geen coachingstheorie die ze gelezen heeft en niet zelf heeft uitgeprobeerd. Walk your talk, kritisch maar gewetensvol en immer positief gaat ze op haar doelen af.

Bij InsideUp beleeft ze haar passie en realiseert ze haar droom om zelf te blijven leren en groeien, en dit te delen met anderen.

Sanae heeft 2 zonen, Zakariya en Ilias. De jongste telg heeft door zijn meervoudige handicap extra hulp, zorg en ondersteuning nodig. Sanae weet als geen ander de combinatie tussen werk en gezin staande te houden. Uit tegenspoed put zij de kracht om het elke keer opnieuw beter te doen.

Een dame met meer dan 20 jaar ervaring, in verschillende domeinen. Ze heeft zowel nationaal als internationaal gewerkt en groepen geleid; in zowel operationele, beleidsmatige, als commerciële contexten. Deze hands-on ervaring deelt ze maar al te graag met anderen.

Karin Gillis

Karin Gillis

Zaakvoerder - Consultant - Trainer - Coach

 

Karin kan je typeren in 2 woorden: “enthousiasme” en “energie”. Zij heeft het talent om conceptuele ideeën uit het hoofd te halen, en deze razendsnel en glashelder om te zetten in concrete en uitvoerbare actieplannen op papier. Zonder twijfel, een sterke implementator mét visie, met oog voor het volledig plaatje. Haar gedrevenheid om elke dag iets beter te worden in wat ze doet, gecombineerd met de goesting waarmee ze zaken organiseert en implementeert, doen haar helemaal openbloeien bij InsideUp.  Ze houdt ervan om mensen te begeleiden in hun groei en geniet ervan om met een groep of team aan de slag te gaan als trainer/coach.

Een dame met een gezonde ambitie als ondernemer én die met haar man Dirk hun 2 kinderen Jeroen en Paulien, helpt en begeleidt in hun groei.

Karin heeft 15 jaar ervaring in verschillende posities in de financiële sector zowel nationaal als internationaal. Van ICT naar leidinggevend, van coach, trainer en organisatie-adviseur tot Chief Operating Officer…

Al deze ervaring en expertise wordt nu gebundeld in InsideUp om anderen te laten groeien.

Els Hellemans

Els Hellemans

Office manager - Loopbaancoach

 

Els is een doorzetter, open voor nieuwe uitdagingen, leergierig en dus steeds bereid om mee op zoek te gaan naar oplossingen.

Vanuit minder leuke momenten in haar leven ging ze op zoek naar dat wat belangrijk is voor haar: anderen helpen, inzetten op persoonlijke groei, genieten van het leven. Dit met voldoende tijd voor zichzelf en haar 2 kinderen, Niels en Robbe.

De zoektocht resulteerde uiteindelijk in de job als virtueel assistent, andere ondernemers ondersteunen door taken uit handen te nemen zodat ook zij op hun beurt kunnen groeien. Ze is er van overtuigd dat ieder haar/zijn talent heeft. Krachten bundelen, kan resulteren in mooie resultaten.

Gelijkwaardigheid, respect en kwaliteit zijn haar kernwaarden.

Els vertoeft graag in de natuur, reist graag om nieuwe plekjes te ontdekken.

Sinds 2021 ondersteunt ze heel enthousiast InsideUp achter de schermen.

Marleen Hemmeryckx

Marleen Hemmeryckx

Trainer - Coach - Consultant

 

Marleen houdt van het leven voluit te ontdekken en leven. Ze houdt van wezenlijk contact, dansen, avontuurlijk reizen en in de natuur zijn.

Van origine heeft ze een rationele inslag. Ze is goed in logisch denken en doelen realiseren. Daarnaast heeft ze haar gevoelskant helemaal ontwikkeld via lichaamswerk en meditatie. Ze vindt het heerlijk om zowel het rationele als het gevoelsmatige in zichzelf aan te spreken, en hierin tot harmonie te komen. Ze zijn niet tegengesteld, ze vullen elkaar aan.

Haar sterktes zijn haar openheid, warme aanwezigheid en invoelen. Marleen begrijpt de kunst om te resoneren met de persoon die tegenover haar zit, wat ook diens achtergrond of vraag is. Ze stemt haar aanpak af op de persoon en op wat nodig is. Ze heeft 15 jaar ervaring als coach en trainer, zowel in persoonlijke context als in bedrijfscontext. Daarnaast heeft ze diverse leadership tracks op maat uitgewerkt en in goede banen geleid.

Patricia Istas

Patricia Istas

Trainer - Coach - Consultant

 

Zonnig, professioneel en efficiënt. Dat zijn de 3 woorden die de klanten van Patricia het meeste als feedback geven. De spontane persoonlijkheid van Patricia neemt iedereen mee in het beleven van een echte ervaring als ze voor groepen staat. “Work hard, Play hard” !

Na 15 jaren binnen bedrijven hebben gewerkt wou ze “het menselijke” ondersteunen binnen de bedrijven. Ze is een echte duizendpoot. 
Met een duidelijke groeimindset en een ongelooflijke energie begeleid ze individuele personen of groepen (coaching en/ of training), binnen en buiten bedrijven.

Naast haar carrière is ze ook al jaren gelukkig getrouwd met Sébastien en zijn ze de troste ouders van Edouard en Victoria. Ze houdt van haar familie,  mensen, muziek, paarden… Naast deze zonnige energie, vind je bij haar ook empathie en comfort… . 

Sabrine Vandendriessche

Sabrine Vandendriessche

Trainer - Coach - Consultant

 

Sabrine is een geboren hartemens. Ze is geboeid door het menselijke. Wat brengt een persoon in beweging? Wat heeft deze nodig om het beste van zichzelf te kunnen geven en in balans te komen? 

Ze houdt van verbinden en mensen inspireren om in contact te komen met hun lichaam, onbewuste gedachten, emoties en hun kern.

Coachen, persoonlijke ontwikkeling en groei is voor haar niet weg te denken zonder lichaamswerk. Alles wat je ervaart, blijft beter hangen.

Zeker met haar concrete aanpak. Haar enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling en groei werkt aanstekelijk.

Ontdekken, dansen, zingen, quality time met haar 2 supertoffe kids, familie en vrienden, reizen, diepzinnige gesprekken, lichaamswerk en de natuur laden haar helemaal op.

Barbara Huybrechts

Barbara Huybrechts

Consultant - Trainer - Coach

 

Barbara is enthousiast, leergierig en een snelle denker. Ze zet graag de puntjes op de “i” en is door haar Nederlandse invloeden erg rechtuit en direct. Goed leiderschap staat voor haar gelijk aan coachende vaardigheden, motiveren, de zone van naaste ontwikkeling opzoeken en steeds het beste in iedereen naar boven halen. Zo daagt ze je graag uit om net dat tikkeltje meer op te leveren or to walk the extra mile. Ze is in staat om je een spiegel voor te houden of om je op langere termijn te laten denken.

Met meer dan 20 jaar consultancy ervaring in de financiële sector en na zowel nationaal als internationaal gewoond en gewerkt te hebben, is ze een voorstander van meer diversiteit op de werkvloer. Ze heeft meermaals bewezen haar mannetje te kunnen staan in een high performance culture (big 5) en brengt het liefst duurzame verbeteringen aan in organisaties. Maar ook de menselijke kant van verandertrajecten mee(r) in rekening brengen, doet ze met volle overtuiging.

Ze heeft een passie voor alles wat met psychologie en het brein te maken heeft en spendeert haar vrije tijd het liefst aan lezen en bijleren. Door opnieuw te gaan studeren, door met jonge en iets minder jonge volwassenen te werken als vrijwilliger en door af en toe eens een adrenaline kick op te zoeken, hoopt ze zelf ook jong van geest te blijven. Verder houdt ze van reizen, van genieten met haar man, zoon en dochter, van avontuurlijke uitdagingen en van lekker eten.

In InsideUp kon ze zich meteen vinden bij de gedrevenheid van de andere dames. Recht op het doel af om jou, jezelf of je organisatie te laten floreren en je performance te verhogen: daar gaat ze voluit voor !