Wie zijn wij?

Wie zijn die dymanische dames nu eigenlijk? Wat drijft ze? Wat houdt ze bezig?
Check it out!

Karin en Sanae hebben elkaar in 2001 ontmoet op het werk. Ondanks hun grote verschillen klikte het onmiddellijk. Hun verschillende aanpak, hun andere kijk, hun complementariteit, werd de kracht van hun vriendschap. En het was dan ook evident dat hun wegen elkaar zijn blijven kruisen.

Eind 2016 hebben ze samen InsideUp opgericht. In 2021 werd het team verder uitgebreid met 2 enthousiaste dames.

Een bedrijf dat vertrekt van de kracht van diversiteit en van de kracht van wat er al is.

Een bedrijf dat anderen inspireert en zo bijdraagt tot het schitteren van de ogen van anderen in elk aspect van hun leven. 

 

It’s the belief in yourself that makes UP your magic

Stralend falend ons leven bepalend

Hoe falen ook stralend kan zijn weten we uit eigen ervaring. En als ex-perfectionisten was dit best een dingetje. Hoe het leven soms andere plannen met je heeft dan dat jezelf zou willen ook.

Hoe dit je sterker kan maken dan ooit ervoor klinkt cliché en is gewoon waar.

Welk verhaal moeten we ons dan vertellen? Wat is helpend? Wat is saboterend? Hoe omgaan met tegenslag? Hoe leren uit successen? Hoe blijven focussen op wat jij wilt terwijl iedereen rondom jou iets anders van je vraagt?

Deze vragen hebben ons geleid tot InsideUp.

Sanae El Guennouni

Sanae El Guennouni

Zaakvoerder - Consultant - Trainer - Coach

 

Voor Sanae is het lezen van boeken over talenten, competenties, menselijk gedrag & drijfveren een uit de hand gelopen hobby. Er bestaat geen coachingstheorie die ze gelezen heeft en niet zelf heeft uitgeprobeerd. Walk your talk, kritisch maar gewetensvol en immer positief gaat ze op haar doelen af.

Bij InsideUp beleeft ze haar passie en realiseert ze haar droom om zelf te blijven leren en groeien, en dit te delen met anderen.

Sanae heeft 2 zonen, Zakariya en Ilias. De jongste telg heeft door zijn meervoudige handicap extra hulp, zorg en ondersteuning nodig. Sanae weet als geen ander de combinatie tussen werk en gezin staande te houden. Uit tegenspoed put zij de kracht om het elke keer opnieuw beter te doen.

Een dame met meer dan 20 jaar ervaring, in verschillende domeinen. Ze heeft zowel nationaal als internationaal gewerkt en groepen geleid; in zowel operationele, beleidsmatige, als commerciële contexten. Deze hands-on ervaring deelt ze maar al te graag met anderen.

Karin Gillis

Karin Gillis

Zaakvoerder - Consultant - Trainer - Coach

 

Karin kan je typeren in 2 woorden: “enthousiasme” en “energie”. Zij heeft het talent om conceptuele ideeën uit het hoofd te halen, en deze razendsnel en glashelder om te zetten in concrete en uitvoerbare actieplannen op papier. Zonder twijfel, een sterke implementator mét visie, met oog voor het volledig plaatje. Haar gedrevenheid om elke dag iets beter te worden in wat ze doet, gecombineerd met de goesting waarmee ze zaken organiseert en implementeert, doen haar helemaal openbloeien bij InsideUp.  Ze houdt ervan om mensen te begeleiden in hun groei en geniet ervan om met een groep of team aan de slag te gaan als trainer/coach.

Een dame met een gezonde ambitie als ondernemer én die met haar man Dirk hun 2 kinderen Jeroen en Paulien, helpt en begeleidt in hun groei.

Karin heeft 15 jaar ervaring in verschillende posities in de financiële sector zowel nationaal als internationaal. Van ICT naar leidinggevend, van coach, trainer en organisatie-adviseur tot Chief Operating Officer…

Al deze ervaring en expertise wordt nu gebundeld in InsideUp om anderen te laten groeien.

Kristel Wils

Kristel Wils

Consultant - Trainer - Coach

 

Kristel haar gedrevenheid om professionals te helpen staat centraal. Ze gelooft erin dat je succesvol kan zijn op het werk én gelukkig in het leven kan staan. Dankzij haar werk kan ze deze generatie begeleiden waardoor ze de volgende generatie kan steunen via non-profits. Naast het werk kan je Kristel terugvinden op een yogamat, in een crossfit box of in de keuken. Ze geniet graag van het leven met haar man en 3 kinderen.

Als finance professional en leider heeft Kristel meer dan 10 jaar topresultaten neergezet. Ze gelooft in zelfsturende teams en een cultuur waarbij elk teamlid in zijn authentieke kracht staat. Een goede match tussen talent, passie en de noden van de organisatie zijn hierbij een must. Verder inspireert ze graag mensen om het beste uit zichzelf te halen waardoor zowel het bedrijf als individu kan “thriven” in plaats van “surviven”.

Ze verkiest steevast kwaliteit boven kwantiteit waardoor elke training en coaching met de grootst mogelijke zorg en focus wordt neergezet.  Helemaal in lijn met de visie van InsideUp waarbij ze sinds 2021 deel van uitmaakt.

Nele Juchtmans

Nele Juchtmans

Consultant - Trainer - Coach

 

Als je Nele ziet voel je meteen de passie en openheid. Connectie en samenwerken met mensen geven haar energie.

Vandaar dat ze begin 2021 besloot om voluit in te zetten op haar talenten als trainer en coach om mensen en organisaties te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Groeimindset, verbindende communicatie, zelfsturende teams en organisaties zijn slechts een paar thema’s waar ze een uitgebreide ervaring mee heeft.

Als ze niet bezig is als coach of trainer vind je haar terug in de natuur of achter de piano of een microfoon. Twee enorme bronnen van energie die ze vaak en graag gebruikt om op te laden. Passies die ze ook als mama deelt met haar drie creatieve kindjes Louise, Felix en Floris.

 Wat ze ook doet, ze doet het met aandacht

Sinds 2021 maakt ze deel uit van InsideUp.